Bli med på tur til Florida


Viser til tidligere annonse i Ytre Sogn, med noen rettelser. Det blir fly fra Oslo via Zurich til Miami ca. 13 timer. På hjemreisen blir det direktefly Miami-Oslo ca. 8-9 timer. Håper at flere melder seg på da dette er en relativ behagelig opplevelsestur med tre dager avslapping med Cruise på Karibien med MSC Magnifica hvor alle måltider inngår i cruiset. Alle som melder seg på blir plukket opp av tur bussen til Oslo. Dette er som tidligere turer. Muligens må noen som reiser sammen sørge for felles transport til Høyanger eller et annet møtepunkt på reisen til Oslo. Denne gangen skal på/avmelding gjøres direkte til Aasbø Travell. 

Høyanger Pensjonistlag har som ambisjon å sette Høyanger på kartet med tanke på at vi prøver å få til et samarbeid med redaktøren i Pensjonistbladet som favner over 1 million pensjonister. Dette mener vi kan gi synergier som kan påvirke både næringslivet og rekruttering til pensjonistlaget. Vi er åpne for at pensjonister fra andre lag i Sogn også blir med, noe som kan styrke samarbeidet oss imellom. 

Turen til Hydro Rockledge vil også være et høydepunkt hvor vi får en briefing om bedriften. I Orlando vil vi ha tilgang til ulike attraksjoner som det ikke finnes maken til. Vi får norsktalende guide med på hele turen som vil hjelpe oss med ulike ønsker. 

Som vanlig er mottoet å ta vare på hverandre både på turen og at vi henter/avleverer passasjerene der vi plukket de opp. 

God tur.

NB: Husk påmeldingsfristen den 25. november. Sjekk pass, helsekort reiseforsikring etc. Alt dette og mer vil bli opplyst om ved påmelding til reisebyrået.

Johnny Litsheim
Turansvarleg