Lokale nyhende frå Ytre Sogn 18. februar 2019
Ytre Sogn 18. februar 2019

– Vi har hatt same hotellrommet i fleire år, så når vi reiser på søndag bestiller vi det til Balejazz 2019, seier Gustav Ese til Ytre Sogn.

Faste gjester på Balejazz sidan 1998

Journalist: Anne Lene Hansen | Publisert: 8. mai 2018

–Heilt sidan 1998 har vi reist på Balejazz i Balestrand, som ikkje berre ein flott festival, men også ein møteplass som både vi og andre gler oss til kvart år, seier ekteparet Gustav og Berit Ese frå Bærum.

– Bestefar min kjem frå Balestrand, som er ei fantastisk bygd der eg har feriert om sommaren opp gjennom barndomen. Eg har mykje slekt og vener her, så det å reise på Balejazz kvart år, der eg får treffe dei, høyre god musikk og oppleve den fine stemninga, har blitt ein veldig hyggeleg tradisjon for meg og familien min, seier Gustav Ese til Ytre Sogn..

Les meir om saka i Ytre Sogn tysdag!

 

 
 
 
 
 
 
⇐ Til framsida ⇐ Meir frå kultur
Tilbakestill passord
Skriv inn e-postadressa di og få tilsendt eit nytt passord